STAND nr.: weldra beschikbaar

Tabby Tijger
Heidestraat 3
2950 Kapellen
België

SPONSOR

Merken:
Tabby Tijger
NipNaps
Purrs

Tabby Tijger is sinds 2013 een officieel verkooppunt voor de beste kattenspeeltjes in de Benelux. Bij ons vindt u een ruim assortiment speeltjes zoals Purrs en vanzelfsprekend ons eigen TABBY TIJGER merk dewelke in samenspraak met kattenexperts zijn vervaardigd. 
Wij onderscheiden ons van andere webwinkels door obsessief bezig te zijn met niet aflatende service en advies opdat uw kat tevreden zou zijn met uw aankoop. Bij ons staat de kat centraal!

Claudia & Danny ontfermen zich al jaren om het welzijn van katten en hebben zich daarom gericht op een ruim assortiment kwalitatieve en meestal handgemaakte producten met de overtuiging dat het een meerwaarde moet zijn voor de kat. Daarom hechten we dus veel belang aan de wijze van productie en de selectie van de componenten die voor dit mooi assortiment zorgen. 

Alle producten die op onze site aangeboden worden zijn origineel afkomstig uit Europa en Amerika en worden voor 98% zelfgemaakt in onze Tabby Tijger Studio. Nadien worden alle producten door ons persoonlijk getest aan de hand van een aantal strenge criteria’s alvorens we het aanbieden in onze shop. We doen dit omdat we van mening zijn dat veilige en kwalitatieve producten de voorrang moeten krijgen op goedkope en onveilige speeltjes uit het China of andere landen waar dieren worden mishandeld voor hun veren of vacht.

CATOPIA PROMOTIE

  • ‘Ruil-je-oude-kattenhengel-in’ promotie

Danny Vanhove zal spreken op de volgende uren:

14u30 – 15u00: 
“Hoe speel je het best met je kat?”

17u00 – 17u45:
Closing panel gesprek: “Inside the Minds of Men Who Love Cats”