STAND nr.: weldra beschikbaar

Furrniture
Guillaume Gilbertlaan 9 
1050 Elsene 
België

T. +32 477197116
E. julie@feysonline.eu
W. www.furrniture.be

Merken:
Furrniture

Dat katten de nood hebben om ergens aan te krabben, is niets nieuws. Katten moeten iets hebben waar ze hun nageltjes aan kunnen scherpen en hun territorium kunnen afbakenen. Een goeie en stevige krabpaal (en liefst meerdere) is de beste manier om je meubels van hun nagels te sparen.

Het verhaal van Furrniture begon voor Julie en Robin bij het adopteren van onze kleine Mila. Voordat we Mila konden verwelkomen, was het tijd om ons appartement ‘catproof’ te maken. De zoektocht naar alles wat ze nodig had was begonnen. Bij het bekijken van de krabpalen waren we teleurgesteld. We waren gefrustreerd door de typische kleuren, het kitscherige pluche en de zwakke, bombastische constructies.

Daarom besloten we om zelf een krabpaal te maken voor Mila. DIY projecten spraken ons altijd aan. Zo hadden we onder andere al enkele kleine meubels gemaakt voor ons appartement. Met rondliggend materiaal begonnen we aan een eerste kleine krabpaal.

Met Furrniture willen we de frustraties, die krabpalen met zich meebrengen, verhelpen. Ons doel is om krabpalen te maken die in het interieur passen, langer meegaan en waar de kat dol op is.