STAND nr.: weldra beschikbaar

Felinova Animal Behaviour 
Broekdam-Noord 45A 
9150 Kruibeke
België

T. +32 486 17 80 98
E. info@felinova.be
W. www.felinova.be

Diensten:
Privé coaching
kattengedrag
Opleidingen

Anneleen Bru adopteerde haar eerste katje Madeleine toen ze 17 was, een Heilige Birmaan. Wist ze toen veel dat dit het begin van een daverend avontuur was. Met de start van Felinova in 2008 kwam alles in een stroomversnelling, de consultaties werden al snel gevolgd door lezingen en opleidingen over kattengedrag voor zowel liefhebbers als professionals. 

Anneleen is regelmatig te gast als kattenexpert op tal van tv- en radioprogramma’s en schrijft ze haar kattencolumn voor onder andere Story.Anneleen haar andere grote passie naast gedragsmodificatie bij dieren is mensen samenbrengen en coachen om deze nieuwe branche verder uit te bouwen. In 2015 startte ze met het Felinova Cat Coach© diploma. Een intensieve beroepsopleiding voor professionals die met katten werken en alle facetten van de kat onder de knie willen krijgen om hun klanten beter te woord te staan.

Anneleen is tevens ook auteur van verschillende boeken waarmee ze hoopt om nog meer mensen te bereiken om hun inzichten in het gedrag van katten te vergroten en op die manier katten een beter leven te geven.